Følg Bygg Reis Deg AS

De 8 kandidatene til Byggenæringens Innovasjonspris 2017 har presentert seg

Nyhet   •   sep 15, 2017 16:09 CEST

Juryen var imponert, fra venstre Jon Sandnes, Knut Strand Jacobsen, Ann Ingeborg Hjetland og juryleder Kristin Malonæs.

Det var entusiasme og innsatsvilje, som preget møtelokalene hos NHO idag når de 8 kandidatene til Byggenæringens Innovasjonspris 2017 presenterte seg for juryen. Det var stor bredde i kandidatenes løsninger, men felles for alle var at det var innovative produkter og løsninger i sitt fagområde som alle vil bidra til utvikling av norsk Byggenæring.

Det var en forventningsfull jury som samlet seg på NHO-bygget for å ta imot de 8 kandidatene til Byggenæringens Innovasjonspris 2017 og de ble ikke skuffet. Her skulle 8 ulike kandidater presentere seg og sin løsning og overbevise juryen om hvorfor akkurat de fortjener å bli kåret til vinner av årets pris. 

Det var satt av 15 minutter til presentasjon av hver kandidat før juryen skulle diskutere seg frem til en vinner. Det var gode presentasjoner, som hver især fortjener både heder og ære for å utvikle byggenæringen i Norge. Juryen fikk en vanskelig jobb og måtte holde fokus på kriteriene for å kunne skille de ulike kandidatene. De brukte tid på å reflektere over mangfoldet i presentasjonene og var mektig imponert over kvaliteten og engasjementet fra de ulike kandidatene. Nå skal de bruke tiden frem til 18.oktober med å diskutere seg frem til en vinner.

Vinneren presenteres på åpningskonferansen under Bygg Reis Deg 2017 og kan promotere seg med tittelen "Vinner av Byggenæringens Innovasjonspris 2017". I mellomtiden kan alle 8 kandidater benytte tittelen "Nominert til Byggenæringens Innovasjonspris 2017" og være stolte av sitt kandidatur og sin presentasjon. Vi gratulerer samtlige kandidater og venter spent på juryens beslutning.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.