Gå videre til innhold
Administrerende direktør i DOGA, Tor Inge Hjemdal. Foto: Sverre Jarild
Administrerende direktør i DOGA, Tor Inge Hjemdal. Foto: Sverre Jarild

Pressemelding -

Tor Inge Hjemdal, blir juryleder for Byggenæringens Innovasjonspris 2021

Byggenæringens Innovasjonspris ble etablert av Bygg Reis Deg i 2011. Hensikten var å fremheve innovative firmaer, organisasjoner eller team som bidrar til økt konkurransekraft og verdiskapning i norsk byggenæring. Nå er juryen for årets konkurranse klar og juryleder blir administrerende direktør i DOGA, Tor Inge Hjemdal.

Norsk byggenæring er i stadig utvikling og hver dag jobber dyktige medarbeidere med å forbedre produkter og prosesser. Byggenæringens Innovasjonspris er etablert som en konkurranse hvor man ønsker å fremheve de gode og innovative løsningene som kan utvikle næringen i positiv retning. Nå er juryen klar og snart lanseres årets konkurranse.

Årets juryleder blir, administrerende direktør i Design og Arkitektur Norge (DOGA), Tor Inge Hjemdal. Hjemdal er utdannet sivilarkitekt fra NTNU, med utdanning innen arkitektur og urbanisme fra Illinois Institute of Technology i Chicago og Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo samt innovasjon og ledelse fra Haas business school ved Berkeley. Hjemdal brenner for utvikling av byggenæringen og sier følgende om årets prisutdeling:

Dette er en veldig viktig og ikke minst gjev pris. Noe både antall deltagere og de innovative løsningene som har blitt sendt inn tidligere år viser. Prisen bidrar til å vise frem at byggenæringa er av de mest innovative og både vil og kan bidra til å skape et mer bærekraftig samfunn. Jeg ser virkelig frem til å lede en meget kompetent jury og til å se alle de nyskapende løsningene som utvikles i næringa, avslutter Tor Inge Hjemdal.

Ny i årets jury er Krister Moen fra Innovasjon Norge.

Jeg takket ja til å være del av juryen til Byggenæringens innovasjonspris fordi jeg brenner for bærekraftige innovasjoner i denne viktige næringen for Norges sier Moen. Med min innsikt i næringen så vet jeg at her finnes det gull: Dyktige folk i næringen står på hver dag for å omgjøre ideer til lønnsomme og bærekraftige produkter og tjenester. De beste må vi vise frem slik at de kan være forbilder for alle avslutter Moen.

Øvrige deltagere i juryen er:

Ekspedisjonssjef i Kommunal- og moderniseringsdepartementet, Ann Ingeborg Hjetland, administrerende direktør i Byggenæringens Landsforening, Jon Sandnes, bærekraftrådgiver i Grønn Byggallianse, Hege Schøyen Dillner, administrerende direktør i Virke Byggevarehandel, Aslaug Koksvik og teknisk sjef i Byggevareindustrien, Trine Dyrstad Pettersen.

Emner

Kategorier


Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Kontakter

Gunnar Glavin Nybø

Gunnar Glavin Nybø

Pressekontakt Administrerende Direktør 95768899

Relatert innhold

Møteplassen med de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg.

Bygg Reis Deg AS utvikler, markedsfører og arrangerer møteplasser for byggenæringen som gir deltakerne økt kunnskapsdeling og konkurransekraft.

Bygg Reis Deg AS
CJ Hambros Plass 2D
0164 Oslo
Norge